آذربایجانشرقی ۸۳ هزار معتاد شناسنامهدار دارد
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه در استان آذربایجان شرقی ۸۳ هزار نفر معتاد شناسنامه دار در دام استفاده از مواد مخدر افتاده اند که در مراکز ترک اعتیاد تحت کنترل و درمان هستند.
آذربایجانشرقی ۸۳ هزار معتاد شناسنامهدار دارد
به گزارش خبرتبریزبه نقل از فارس، تراب محمدی صبح امروز در نشست با مدیران مراکز ترک اعتیاد استان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: با تدوین برنامه منظم، کارشناسی شده و هدفمند و علمی و همکاری اساتید دانشگاهی قادریم در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر به نتایج بسیار رضایت بخشی در استان برسیم.
وی به شناسایی ۱۱۲۷ نوع ماده مخدر در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه افراد سودجو با اهداف مختلف مالی، سیاسی و اجتماعی با فریب جوانان آنها را در تاریکی و گمراهی استفاده از مواد مخدر غرق می کنند که متاسفانه در استان آذربایجان شرقی ۸۳ هزار نفر معتاد شناسنامه دار در دام استفاده از مواد مخدر افتاده اند که در مراکز ترک اعتیاد تحت کنترل و درمان هستند.
وی بر اطلاع رسانی عمومی و فرهنگ سازی مناسب در راستای آگاه سازی خانواده ها از پیامدهای خطرناک اعتیاد و سایر معضل های اجتماعی تاکید کرد و گفت: باید برای آگاه سازی خانواده ها با هدف سلامت سازی جامعه از وجود مواد مخدر که منجر به از بین رفتن اراده جوانان و انحراف جامعه به سمت آسیب های اجتماعی است، تلاش مجاهدانه صورت گیرد.
محمدی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پرچم دار مبارزه با مواد مخدر در جهان است، ادامه داد: مقام معظم رهبری شخصا بر عملکرد شورای مبارزه با مواد مخدر کشور نظارت داشته و دغدغه زیادی برای مبارزه با اعتیاد و سایر معضل های اجتماعی دارند و ما مدیران و کارگزاران دولت نیز باید مانند ایشان برای مقابله با این آسیب ها که جوانان میهن اسلامی را تهدید می کند، دغدغه داشته باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی بر نقش موثر آموزش و پرورش در راستای آگاه سازی دانش آموزان و خانواده های آن ها در پیشگیری از اعتیاد و سایر معضل های اجتماعی تاکید کرد و افزود: اصلاح جامعه وظیفه سنگینی است که نظام تعلیم و تربیت کشور عهده دار آن است و تلاش هر چه بیشتر را در این حوزه می طلبد.
امیر رنجبر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این نشست ضمن تشکر از زحمات مسئولان مراکز درمان سوء مصرف مواد و کاهش آسیب های اجتماعی استان، گفت: طبق قانون مبارزه با مواد مخدر و ماده ۱۵، معتاد تا زمانی که به یک مرکز درمانی مراجعه نکند مجرم است و این مراکز به محض مراجعه فرد مورد نظر باید روند درمان را به عنوان یک بیمار برای وی آغاز کنند.
وی افزود: کشور ما در راه مبارزه با مواد مخدر ۴۰۰ هزار شهید و جانباز تقدیم کرده است و بیشترین کشفیات مربوط به کشور ایران است.
رنجبر گفت: درمان برای مواد سنتی وجود دارد ولی بر اثر شیوع مواد مخدر صنعتی وضعیت نگران کننده است. از این رو نیازمند مشارکت و گفتمان سازی در عرصه درمان و حمایت های اجتماعی هستیم.
در این نشست از اقدامات و فعالیت های دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر استان تجلیل به عمل آمد.
Wednesday, 30 October , 2024