خبرتبریز: استاندار آذربایجان‌شرقی در آخرین جلسه شورای اداری سال با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: هماهنگی‌های لازم برای تامین مایحتاج عمومی مردم و نظارت بر قیمت‌ها انجام شده است، همچنین برنامه‌ریزی‌های مهمی برای سرمایه‌گذاری و بهبود ناترازی انرژی با همکاری بخش خصوصی در استان انجام شده است.

استاندار آذربایجان‌شرقی:
تدابیر لازم برای تامین مایحتاج مردم در ماه مبارک رمضان اندیشیده شده است

خبرتبریز: استاندار آذربایجان‌شرقی در آخرین جلسه شورای اداری سال با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: هماهنگی‌های لازم برای تامین مایحتاج عمومی مردم و نظارت بر قیمت‌ها انجام شده است، همچنین برنامه‌ریزی‌های مهمی برای سرمایه‌گذاری و بهبود ناترازی انرژی با همکاری بخش خصوصی در استان انجام شده است.

به گزارش خبر تبریز به نقل ازایرنا، بهرام سرمست روز یکشنبه در شورای اداری استان به رخدادهای مهم اخیر استان از جمله راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن، هفته فرهنگی تبریز در تهران و دیدار تاریخی مردم آذربایجان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و برگزاری موفق این رویدادها را نشانه همدلی و تلاش مستمر مسئولان و مردم دانست.

وی با اشاره به سفر غیررسمی دکتر پزشکیان و جلسات کاربردی انجام‌شده در این سفر، افزود: مشکل فاز ۲ خاوران تبریز در این جلسات موردبررسی قرار گرفت و اکنون در شورای عالی معماری نیز به تصویب رسیده است.

وی به چالش‌های انرژی در فصل سرما اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی، بخش صنعت و شهروندان در روزهای اخیر با مدیریت ناترازی انرژی دست و پنجه نرم کردند در حالی که مردم همکاری خوبی در این زمینه داشتند و لازم است برای سال آینده برنامه ریزی داشته باشیم تا مدیریت برق، گاز و آب با کمترین خسران انجام بگیرد.

سرمست ادامه داد: باید از ظرفیت بخش خصوصی، تشکلها و اصناف برای غلبه بر ناترازی انرژی بهره برد و مدیران دستگاه ها نیز به صورت جدی و باورمند به مدیریت این وضعیت اقدام کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر احداث هرچه سریع‌تر نیروگاه‌های خورشیدی در استان، ادامه داد: می‌توانیم از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی برای اصلاح الگوی مصرف و کاهش ناترازی انرژی استفاده کنیم و در این راستا بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای تأمین انرژی ضروری است و مدیران باید با جدیت برای مدیریت ناترازی ها تلاش کنند.

وی با اشاره به ضرورت کنترل قیمت‌ها و تأمین اقلام ضروری مردم، تأکید کرد: نظارت‌ها باید به‌صورت مستمر و جدی ادامه یابد تا از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری شود.

وی با بیان این که مصرف انرژی در ساختمان‌های دولتی باید بهینه و مطابق با استانداردها باشد، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید الگوی مصرف بهینه را رعایت کنند، در غیر این صورت با آن‌ها برخورد خواهد شد و همچنین اصل صرفه‌جویی در هزینه‌های دولتی و پرهیز از هزینه‌های تشریفاتی باید در ادارات استان نهادینه شود و شفافیت مالی نیز یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت استان است.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم معرفی جاذبه‌های گردشگری استان و ایجاد تسهیلات برای مسافران تأکید کرد و گفت: باید اماکن اقامتی و حمل‌ونقل عمومی را ساماندهی کرده و با برنامه‌ریزی دقیق، از فرصت‌های گردشگری استان استفاده کنیم.

وی با بیان این که پرونده تغییر و تحولات فرمانداران تا پایان سال بسته خواهد شد، افزود: انتصاب بخشداران نیز باید هرچه سریع‌تر انجام بگیرد و در انتصابات، حضور بانوان و سرمایه‌های انسانی رشدیافته در سیستم مدیریتی استان باید مورد توجه ویژه باشد.

سرمست با بیان این که فرمانداران باید نسبت به اجرای نهضت مدرسه سازی با شناسایی ضعف ها و کمک بخش خصوصی اقدام کنند، ادامه داد: مدیران استان باید گزارشی یکساله با ۲ برش ۶ ماهه برای سالجاری و یک برنامه فصلی برای سال آینده را تهیه کنند.

استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت دسترسی آسان مردم به مدیران شهرستان ها و استان تأکید کرد و گفت: یکی از معیارهای ارزیابی مدیران، در دسترس بودن آن‌ها برای مردم است و بر این اساس باید مدیران حداقل یک روز در هفته را بدون تشریفات و هماهنگی‌های اداری، با مردم دیدار کنند و مردم بدانند که در آن روز می توانند مدیر یک مجموعه یا فرماندار را از نزدیک ملاقات کنند.

وی از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای لشکر عاشورا خبر داد و بر لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای چهارشنبه سوری آخر سال و فراهم سازی سفرهای ایمن برای مردم تاکید کرد.

رمضان، ماه ضیافت الهی و فرصتی برای بهره‌گیری از رحمت بیکران خداوند است

آیت‌الله سیدباقر سیدی بنابی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری نیز با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی ارزشمند برای بهره‌گیری از رحمت و برکات الهی دانست و بر لزوم استفاده معنوی از این ایام تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: فرصت‌های معنوی که خداوند در این ماه در اختیار ما قرار داده، نباید مورد غفلت واقع شود و اگر توشه معنوی نداشته باشیم در امور دنیوی و اخروی موفق نخواهیم شد.

وی با اشاره به روایت‌های اسلامی در خصوص فضیلت های این ماه، افزود: سفره‌ای از رزق و روزی‌های معنوی در ماه رمضان گسترده شده که عظمت آن به فکر بشر نمی‌رسد و شرط بهره‌مندی از این سفره نیز روزه‌داری، امساک از مفطرات و پرهیز از خوردن و آشامیدن است.

سیدی بنابی به اهمیت جایگاه خدمت به مردم پرداخت و گفت: خدمت به خلق خدا، از بزرگ‌ترین عبادات است و حتی از روزه و نماز نیز بالاتر قرار دارد، زیرا اثر اجتماعی آن بسیار گسترده‌تر است.

بخش حقوقی در سازمان‌ها و ادارات باید در حد معاونت باشد

حسن فرهودی‌نیا، رئیس کانون وکلای آذربایجان شرقی نیز با اشاره به قدمت این نهاد در استان، اظهار کرد: دومین کانون وکلای کشور در سال ۱۳۲۶ در تبریز تأسیس شده است.

وی افزود: خاستگاه کانون وکلا، قانون است و این نهاد با اراده قانون‌گذار ایجاد می‌شود.

وی به نقش مهم کانون وکلا در تربیت نیروی انسانی متخصص اشاره کرد و افزود: اکنون ۵۰۰ کارآموز وکالت داریم که این امر نوعی کارآفرینی محسوب می‌شود، بدون اینکه هزینه‌ای بر دوش دولت تحمیل کند.

فرهودی‌نیا با اشاره به بُعد آموزشی و هویتی این نهاد، ادامه داد: کانون وکلا می‌تواند نقش یک دانشگاه را ایفا کند، چرا که علاوه بر آموزش، به وکلا هویت حرفه‌ای می‌بخشد.

وی، این نهاد را یک مجموعه مدنی و مردمی دانست و تاکید کرد: بدنه مدیریت کشور می‌تواند از این چشمه جوشان نیروی انسانی که به‌صورت رایگان در اختیار است، بهره بگیرد.

وی از آمادگی وکلای این کانون برای ارائه خدمات مشاوره رایگان خبر داد و افزود: آماده‌ هستیم وکلا را برای مشاوره حقوقی رایگان به محیط‌های کارگری، ادارات و بخش‌های مختلف اعزام کنیم.

رئیس کانون وکلای آذربایجان شرقی تاکید کرد: بخش حقوقی در سازمان‌ها و ادارات باید ارتقا پیدا کند و در حد معاونت باشد تا بتواند از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری کند و موجب بهبود عملکرد اداری شود.