خبرتبریز:رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه اشتغال دولت و مجموعه مجلس در بودجه تصمیم گرفتیم به شغل های خرد و تداوم دار همچنین به مناطق خارج از مرکز توجه ویژه شود.

قالیباف وارد تبریز شد/ آذربایجان‌شرقی از امیدهای تحول در حوزه اقتصادی است

خبرتبریز: نظارت ستادی از پروژه‌های عمرانی و صنعتی اعم از کارخانه تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب و کارخانه نساجی سیمابافت، کارخانه قند و شکر اهر و شرکت در شورای اداری این شهرستان و همچنین حضور در همایش فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران شهرستان کلیبر از جمله برنامه های رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر یک روزه به آذربایجان شرقی است.
آذرقلم: رئیس مجلس شورای اسلامی وارد تبریز شد.
به گزارش خبرتبریز، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز پنجشنبه ( ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ) به منظور انجام نظارت ستادی از حوزه های انتخابیه استان آذربایجان شرقی با استقبال رسمی عابدین خرم استاندار، سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، مجمع نمایندگان استان و سایر مسئولان دستگاه‌های اجرایی وارد فرودگاه تبریز شد.

نظارت ستادی از پروژه‌های عمرانی و صنعتی اعم از کارخانه تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب و کارخانه نساجی سیمابافت، کارخانه قند و شکر اهر و شرکت در شورای اداری این شهرستان و همچنین حضور در همایش فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران شهرستان کلیبر از جمله برنامه های رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر یک روزه به آذربایجان شرقی است.
مصطفی طاهری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن در جریان این نظارت ستادی قالیباف را همراهی می‌کنند.

قالیباف: تولید و کنترل تورم از اولویت‌های مهم حوزه اقتصاد است/ آذربایجان‌شرقی یکی از امیدهای تحول در حوزه اقتصادی

آذربایجان‌شرقی یکی از امیدهای تحول در حوزه اقتصادی است
رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به تبریز گفت: در سال جدید بحث تولید و کنترل تورم از اولویت های مهم حوزه اقتصاد بشمار می رود.
محمدباقر قالیباف صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه شهید مدنی تبریز اظهار کرد: توفیق شد اولین سفر نظارت ستادی در سال جدید و در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه به استان آذربایجان شرقی انجام شود؛ این مهم در حالی است که در سال جدید بحث تولید و کنترل تورم از اولویت های مهم حوزه اقتصاد بشمار می رود.
وی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد استان آذربایجان‌شرقی در ابعاد مختلف حوزه اقتصادی اعم از کشاورزی، دامپروری، صنعت، معادن، گردشگری و از همه مهم‌تر بهره‌مندی از نیروهای کارآفرین و با تجربه در عرصه تجارت و تولید، جزء استان های پیشران محسوب می‌شود.
قالیباف ادامه داد: بر این اساس بررسی دقیق شرایط در این فرصت همراه با بازدید از کارخانجات استان و همچنین پروژه هایی که نقش کلیدی در حوزه صنعت و تامین نیازمندی های مواد اولیه دارند اما سالهاست که معطل مانده، می تواند در برنامه هفتم توسعه تاثیر داشته باشد.
رئیس قوه مقننه کشورمان خاطرنشان کرد: بدون شک استان آذربایجان شرقی یکی از امیدهای تحول در حوزه اقتصادی است.

رئیس مجلس از پروژه احداث شهر فرودگاهی سراب بازدید کرد
بازدید رئیس مجلس از پروژه احداث شهر فرودگاهی سراب
رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در شهرستان سراب، از پروژه احداث شهر فرودگاهی این منطقه بازدید کرد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز پنج شنبه وارد استان آذربایجان شرقی شده بود، با حرکت به سمت شهرستان سراب، از پروژه احداث شهر فرودگاهی این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان عملکرد و فعالیت‌های انجام شده قرار گرفت.
در این بازدید، یوسف داودی نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت احداث این شهر فرودگاهی، خواستار تسهیل در روند اجرای این پروژه شد.
احداث شهر فرودگاهی در مساحت ۴۰۰ هکتاری از اراضی ملی در نزدیکی روستای هولیق شهرستان سراب قرار دارد و اکنون در مرحله مطالعاتی قرار دارد.
محمد باقر قالیباف روز پنجشنبه در ادامه سفر خود به آذربایجان شرقی در بازدید از بزرگ ترین کارخانه در آستانه افتتاح تصفیه شکر و تولید قند شمال غرب کشور در اهر گفت: مشکل تامین مواد اولیه این کارخانه قند را پیگیری می کنیم تا به سرعت راه بیافتد .

وی با بیان اینکه امروز ایران قوی و تحول اقتصادی در گرو تداوم راه شهدا و امام و خدمت به مردم است ، گفت: باید با همان فرهنگ و روحیه دفاع مقدس وارد شویم و جز خدا به کسی تکیه نکنیم

قالیباف اظهار کرد: اگر در آن دوران موفق شدیم و دشمن تا دندان مسلح را شکست دادیم و پس از دو دهه قدرتمندترین دفاع موشکی را دست آوردیم، همگی با اتکا به خدا بود.

رئیس مجلس با بیان اینکه در هر عرصه ای که مردم در صحنه بودند موفق بودیم، گفت: امروز اقتصاد ما نیازمند مردمی سازی است و با تعارف نمی شود و باید هر کاری که انجام می دهیم مردم را دخیل کنیم.

بیشترین توجه استان در سال گذشته به مناطق کم برخوردار بود

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در دولت سیزدهم برای همه مناطق مدل توسعه ای تعریف شده است و ظرفیت ها و مشکلات و فرصت ها مشخص است، گفت: بالاترین و بیشترین هزینه استان در ۱۴۰۱ در مناطق کم برخوردار و البته اهر و کلیبر بود .

عابدین خرم با اشاره به اینکه در جهاد آبرسانی نیز این منطقه مورد توجه بود، اظهار کرد: منطقه ارسباران در بخش صنعت عقب افتادگی دارد و توسعه صنایع تبدیلی فرصتی برای رونق اقتصادی منطقه است.

وی راه اندازی کارخانه قند با اشتغال زایی ۳۹۰ نفر را نمونه ای از توجه به ظرفیت ها دانست و گفت: چنانچه بخش خصوصی کمر همت و شهرک صنعتی اهر را فعال کند، آینده روشنی در انتظار مردم ارسباران است.

استاندار آذربایجان شرقی به ظرفیت های معدنی اهر اشاره کرد و گفت: با افزایش بهره برداری از معادن شهرستان بخشی از مشکل بیکاری منطقه رفع می شود.

حجت الاسلام جواد حاجی زاده امام جمعه اهر هم با اشاره به اینکه ارسباران ۶ شهرستان را شامل می شود، گفت: این منطقه قطب کشاورزی دامداری صنایع و معادن و سرشار از منابع و نیروی انسانی است .

وی بر تامین برق واحدهای صنعتی، حل مشکلات محور اهر – هریس و ساماندهی مصلای اهر تاکید و اظهار امیدواری کرد به همت سه قوا مشکلات منطقه برطرف شود .

ایجاد فرمانداری ویژه تقاضای نماینده اهر از قالیباف

احمد محرم زاده نماینده اهر و هریس در این مراسم ایجاد فرمانداری ویژه در شهرستان اهر را از رئیس مجلس خواستار شد.

وی با بیان اینکه اهر قلب تپنده آذربایجان است و مردان بزرگی از جمله شهاب الدین اهری، صدرالدین اردبیلی، ستارخان و بسیاری دیگر از این خطه بپا خاسته اند، خاطرنشان کرد: این شهرستان ‌زمانی مرکز فرماندهی جنگ با تزار بود و در انقلاب و پس از آن مردم شهرستان ۹۹۶ جانباز ۴۵۰ شهید ۵۷ آزاده تقدیم کردند .

وی با بیان اینکه قانون رتبه بندی فرهنگیان خوب تصویب شد اما خوب اجرا نشد، بیکاری را از مشکلات شهرستان دانست و از مسوولان وزارت صمت خواست زمینه ایجاد صنایع وابسته به خودروسازی را در این شهرستان برای ایجاد شغل و رفع مشکل بیکاری فراهم کنند.

محرم زاده با بیان اینکه سرمای بهاره به ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خسارت زد و حاشیه نشینی را از دیگر مشکلات شهر اهر عنوان کرد و خواست در بازآفرینی مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

وی وضعیت منابع آبی شهرستان را نگران کننده دانست و گفت: سد ستارخان ۱۲۰ میلیون متر مکعب ظرفیت دارد اما ۳۰ میلیون متر مکعب آب دارد.

نماینده اهر همچنین بر ضرورت ساماندهی معادن شهرستان تاکید کرد و گفت: اگر معادن راکد فعال شوند بیشتر مشکلات شهرستان از جمله بیکاری رفع می شود.

فرماندار شهرستان اهر هم در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار ایرنا گفت: کارخانه قند اهر در پنج هکتار عرصه زمین و ۲۸هزار مترمربع با ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخته شده است.

ابوالفضل غنی زاده ادامه داد: ۱۰درصد از هزینه تسهیلات بانکی بوده بقیه اعتبار مربوط به بخش خصوصی بوده و توسط این بخش تامین شده است.

وی افزود: ظرفیت استحصال سالانه کارخانه قند اهر ۱۵۰هزار تن تصفیه شکر و تولید ۶۰ هزار تن نیز قند شکسته بوده که نقش بسزایی در اشتغال جوانان شهرستان ایفا خواهد کرد.

قالیباف امروز از واحد سیما بافت و پروژه فرودگاهی سراب دیدن کرد و عصر امروز برای شرکت در همایش سرمایه گذاری و توسعه شهرستان های کلیبر، هوراند و خداآفرین به کلیبر سفر می کند.