خبرتبریز- استاندار آذربایجان شرقی از فعالیت بیش از ۵۰۰ رسانه در این استان خبرداد و بر ضرورت تنویر افکار عمومی توسط رسانه ها و توجه به روایت اول خبر تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی خبرداد؛
فعالیت بیش از ۵۰۰ رسانه در آذربایجان شرقی

خبرتبریز- استاندار آذربایجان شرقی از فعالیت بیش از ۵۰۰ رسانه در این استان خبرداد و بر ضرورت تنویر افکار عمومی توسط رسانه ها و توجه به روایت اول خبر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عابدین خرّم در آئین پایانی جشنواره منطقه‌ای مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری شمالغرب کشور در تبریز با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰۰ رسانه در استان اظهار کرد: این تعداد اثر حکایت از وسع نظر انقلاب، نظام و مسئولین داشته و نمایانگر آزادی بیان است.

وی با بیان اینکه دولت از رسانه و مطبوعات مختلف استقبال می‌کند، گفت: اهالی رسانه، افرادی دغدغه مند بوده و در پی انتقال این دغدغه‌ها هستند و هر مجموعه‌ای که از این جریان استقبال نکند، خود را سانسور کرده و از این موهبت فکری بی بهره شده است.

خرّم، طرح انتقاد، دغدغه مندی و تنویر افکار عمومی را ضروری دانست و گفت: در شرایط کنونی با جنگ رسانه‌ای روبرو هستیم که بسیار اغواکننده است و اصحاب رسانه در مقابل این هجمه‌ها، وظیفه بسیار سنگینی دارند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: اصحاب فکر و اندیشه باید به فکر عظمت ملت ایران بوده و به دنبال صیانت از ملّیت و باورهای مردم باشند.

خرّم، نقش رسانه‌ها را در عین تنویر افکار، روایت صحیح و به موقع دانست و اظهار کرد: آنچه امروز از رسانه‌ها انتظار می‌رود، امیدآفرینی و اعتمادآفرینی برای ملت ایران و دوری از هر گونه سیاه نمایی است که امیدواریم رسانه‌های استان توجه ویژه ای به این اصل داشته باشند.
ایمان شمسایی در آئین پایانی ششمین دوره جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری شمال غرب کشور در تبریز سطح کمی و کیفی رسانه‌های شمال غرب را خوب توصیف کرد و افزود: سطح کمی و کیفی رسانه‌های استان آذربایجان شرقی خوب است، حجم خوبی از نظر کمیت رسانه داریم و از نظر کیفی هم قابل قبول هستند.

وی همچنین نبود نظام واحد صنفی روزنامه‌نگاری را ایراد بزرگ این صنف دانست و گفت: تعدد انجمن‌های صنفی موجب عدم یکپارچگی در این حوزه شده است.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حرفه خبرنگاری حرفه‌ای است که هرکس با هر سطح از تحصیلات و کار در رسانه خبرنگار محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: ما باید با کیفی سازی و وجود انجمن‌های صنفی رسانه‌های رسمی را حمایت کنیم.

شمسایی تمرکز بر حمایت از رسانه‌ها را از جمله برنامه‌های اولویت‌دار سال آینده این وزارتخانه برشمرد و گفت: تلاش می‌کنیم بیشتر در کیفیت رسانه‌ها تمرکز کنیم.

وی توجه به استان‌ها و سپردن بسیاری از امور نظارتی به ادارات کل استان‌ها را از دیگرهای برنامه‌های سال آینده این وزارتخانه‌ها اعلام کرد و افزود: ما از هر گونه جشنواره و رقابت استقبال می‌کنیم چون که نفس رقابت موجب ارتقای کیفی مطبوعات و رسانه‌ها می‌شود.

شمسایی برگزاری جشنواره‌های مطبوعاتی بین چند استان از جمله استان‌های شمال‌غرب را رویداد بسیار مبارکی دانست و اظهار کرد: این اقدام نیز موجب رقابت بین استان‌ها شده و بر کیفیت عرصه رسانه‌ای تأثیر مضاعفی دارد.

در این مراسم که با حضور شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی برگزار شد، از برگزیدگان در بخش‌های مختلف رسانه‌ای تجلیل به عمل آمد.

کد خبر ۵۷۳۲۸۳۱